Smart Exporter

Smart Exporter

Wat is SmartExporter?

SmartExporter maakt het makkelijk voor u……gebruik dus geen technisch complexe en tijdrovende SAP® gebaseerde oplossingen.
Na een eenmalige instelling van de SAP ®- module stelt u de toegangsrechten in en kunt u gemakkelijk de uitvoer van de vereiste gegevens exporteren. In een mum van tijd heeft u precies de SAP ® gegevens die u nodig hebt voor uw analyse in een map van uw keuze beschikbaar.

SmartExporter biedt u optimale ondersteuning voor het technisch uitdagende scala van SAP ® data en kan ook in IDEA worden geïntegreerd. Gegevens zijn met behulp van SmartExporter zowel online als offline, snel en eenvoudig te exporteren vanuit SAP ®.

Voor wie is SmartExporter?

SmartExporter is ideaal voor gebruikers die SAP® data buiten hun SAP ®-omgeving willen analyseren. Dit kunnen bijvoorbeeld medewerkers van de audit-, financiële- of boekhouding afdelingen zijn, fiscalisten, accountants, controllers, IT’ers of inkopers. Maar ook externe controleurs zoals accountants, auditors en de belastinginspecteurs profiteren van het gebruik van SmartExporter.

Waarom zou u gebruik maken van SmartExporter?

SAP ® is wereldwijd bij ongeveer 92.000 bedrijven in gebruik – en biedt de gebruikers die SAP ®-gegevens buiten de SAP ® omgeving willen analyseren zeer specifieke uitdagingen. Welke tabellen relevant zijn voor de analyse? Hoe de benodigde gegevens uit SAP ®-systeem te exporteren? Juist voor deze uitdagingen, is SmartExporter de slimme oplossing – en daarnaast is het ook nog ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken.

Meer informatie?

Om u te laten zien welke bijdrage onze producten aan uw bedrijf kunnen leveren, maken we graag kennis met u!
Klik op onderstaande button om (uiteraard geheel vrijblijvend) een afspraak met een van onze medewerkers te maken.

Vraag nu de demo aan

Gratis en vrijblijvend kennismaken met onze software? Klik op onderstaande button om de demoversie aan te vragen.

Vraag de demo aan

Vraag de brochure aan

Brochure aanvragen? Klik op de button hieronder.

Vraag de brochure aan

Maak een afspraak

Wij maken uiteraard graag een afspraak met u om kennis te maken en om u nader te informeren over onze oplossingen. Klik op onderstaande button.

Maak een afspraak