Over ons

CaseWare IDEA B.V.

Adres
Eemnesserweg 26
3741 GA Baarn
Nederland

Contact
Dhr. Erik van der Zee

Details
Tel. +31 (0) 35 528 0450
Mail. infobv@caseware.com

OVER ONS

CaseWare Analytics is een softwareontwikkelaar met kantoren in Toronto en Ottawa, Canada. CaseWare Analytics is ook de verzamelnaam voor de producten en oplossingen.

Dé standaard in data-analyse software die wereldwijd gebruikt wordt door accountants, auditors en andere professionals. CaseWare IDEA in Nederland verzorgt de distributie en support  in de Benelux, Scandinavië, Frankrijk en Italië. In Europa zijn we bovendien hoofdkantoor voor landen waar geen distributiepartner is aangesteld. Onze specialisten hebben als belangrijkste doel dat u succesvol bent met onze producten. In ons marktgebied zijn er ruim 1.500 organisaties die gebruikmaken van IDEA en onze overige software componenten. We zijn er trots op dat de gebruikers ons zien als de leverancier van dé standaard in data-analyse software en wij zullen er dan ook alles aan doen om deze naam waar te blijven maken.

Caseware Internationaal

Al sinds de oprichting in 1988 wordt CaseWare wereldwijd gezien als hofleverancier van analyse software voor auditors en financiële professionals. Meer dan 400.000 gebruikers in 130 landen werken met de producten van CaseWare. Met producten als IDEA en IDEA Server voorzien we onze klanten van gebruiksvriendelijke en tegelijk extreem krachtige tools om complexe analyses te maken en  business controls te managen.

Vraag nu de demo aan

Direct kennismaken met onze software? Vraag dan de gratis IDEA demoversie aan via de button hieronder.

Vraag de demo aan

Vraag de brochure aan

Brochure aanvragen? Klik op de button hieronder.

Vraag de brochure aan

Maak een afspraak

Wij maken graag een afspraak om met u kennis te maken en u nader te informeren over de mogelijkheden van onze producten. Klik op onderstaande button.

Maak een afspraak