Data extraheren uit verschillende bronnen

Vergelijk data vanuit verschillende systemen

Herkent u dit?

Data-extractionIn veel bedrijven werkt men met verschillende softwaretools waardoor gegevens geëxporteerd en geïmporteerd worden. Of dit nu handmatig wordt gedaan of met een koppeling op maat, het moet wel nauwkeurig gebeuren. Ook wanneer men van het ene systeem naar het andere overstapt is er vaak behoefte aan om analyses te maken op basis van gegevens uit beide systemen.

IDEA is bij uitstek geschikt om grote hoeveelheden data uit verschillende omgevingen met elkaar te vergelijken. Dit maakt het dus mogelijk om bijvoorbeeld een kassasysteem en een voorraadsysteem te matchen. Of om de resultaten van voorgaande jaren geboekt in uw “oude” systeem te vergelijken met de resultaten van dit jaar in uw nieuwe systeem

Daarom belt u ons

Wilt u weten wat onze producten uw organisatie opleveren? Klik dan hieronder voor een afspraak of bel direct!

phone 035-5280450

Vraag nu een demonstratie aan!

Wij laten u graag kennismaken met onze software! Maak via de button hieronder een afspraak met een van onze specialisten. Of vraag om een downloadlink om de software alvast zelf gratis te proberen.

Vraag de demo aan

Bekijk de brochure

Brochure aanvragen? Klik op de button hieronder.

Vraag de brochure aan

Neem contact op!

Wij maken graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Klik op de button hieronder en laat uw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op!