Continuous Monitoring

Bewaak uw business
controls met een "early
warning" oplossing!

Herkent u dit?

Data-monitoring

Steeds meer data. Steeds meer deelsystemen. Steeds meer connecties met vestigingen, leveranciers en andere organisaties. Hoe kunt u onder die omstandigheden problemen voorkomen? Hoe kunt u data uniform en vergelijkbaar houden? Hoe implementeert u business controls om afwijkingen te detecteren en aan te pakken voordat ze grote consequenties hebben?

Monitoring is een praktische oplossing voor het managen van business controls. Hoe werkt het? Allereerst worden de data uit de verschillende systemen geconsolideerd. Vervolgens worden de business controls en toelaatbare afwijkingen gedefinieerd. Transacties buiten de gestelde bandbreedte worden gerapporteerd naar de relevante verantwoordelijken (gebruikers dashboard) waarna wordt ingegrepen en de workflow binnen het dashboard waar nodig wordt aangepast. Op vooraf gedefinieerde tijdstippen worden de data ververst. Dit is een continu proces vandaar de naam “Continuous Monitoring”.

Daarom belt u ons

Wilt u weten wat onze producten uw organisatie opleveren? Klik dan hieronder voor een afspraak of bel direct!

phone 035-5280450

Vraag nu een demonstratie aan!

Wij laten u graag kennismaken met onze software! Maak via de button hieronder een afspraak met een van onze specialisten. Of vraag om een downloadlink om de software alvast zelf gratis te proberen.

Vraag de demo aan

Bekijk de brochure

Brochure aanvragen? Klik op de button hieronder.

Vraag de brochure aan

Neem contact op!

Wij maken graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Klik op de button hieronder en laat uw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op