Audittrails, Audit historie

Hebben we de audit volgens plan uitgevoerd?

Herkent u dit?

Audit-trailsU werkt als accountant of auditor doorgaans met verschillende controle tools. Met name pakketten als Microsoft Excel zijn vaak eenvoudig in gebruik en makkelijk aan te passen. Maar daaraan is ook een risico verbonden. Wat als u per ongeluk de data aanpast of data aanpast die daarna door een ander verder bewerkt wordt?

IDEA heeft veel meer mogelijkheden dan Excel. Uniek is bijvoorbeeld dat uw brondata worden beschermd, terwijl uw wijzigingen en de manier waarop u uw audit uitvoert, precies worden bijgehouden. Dit maakt het voor u eenvoudig om, zonder extra tijd of moeite, een keurige verslaglegging te maken over hoe u tot uw resultaten bent gekomen.

Daarom belt u ons

Wilt u weten wat onze producten uw organisatie opleveren? Klik dan hieronder voor een afspraak of bel direct!

phone 035-5280450

Vraag nu een demonstratie aan!

Wij laten u graag kennismaken met onze software! Maak via de button hieronder een afspraak met een van onze specialisten. Of vraag om een downloadlink om de software alvast zelf gratis te proberen.

Vraag de demo aan

Bekijk de brochure

Brochure aanvragen? Klik op de button hieronder.

Vraag de brochure aan

Neem contact op!

Wij maken graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Klik op de button hieronder en laat uw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op